Jäseneksi

Trans ry:n jäsenenä tuet yhdistyksessä valtakunnallisesti tehtävää työtä. 

Liittymällä sitoudut yhdistyksen sääntöihin sekä tarkoitukseen. Hallitus käsittelee kaikki jäsenhakemukset kokouksessaan.

Täyttämällä lomakkeen sitoudut maksamaan valitsemasi jäsenmaksun. Jäsenyys tulee voimaan, kun jäsenmaksu on maksettu ja yhdistyksen hallitus on hakemuksesi käsitellyt. Saat maksutiedot sähköpostiisi hakemuksen vastaanottamisen jälkeen.

HUOM! Yhdistyksen perustaminen ottaa aikansa ja maksutiedot tulevat alussa viiveellä. Lähetämme ne heti, kun rekisteröityminen Patentti- ja rekisterihallitukselle on valmis ja yhdistykselle on avattu pankkitili! 

Varsinaisella jäsenellä (10 €/vuosi, alennettu hinta 5 €/vuosi) on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa ja puheoikeus hallituksen kokouksissa. Varsinaisen jäsenen tulee olla itsensä sukupuolivähemmistöön määrittelevä henkilö.

Nuorisojäseneksi (ilmainen) voivat liittyä 15–18-vuotiaat. Nuorisojäsenyys on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana jäsen täyttää 18 vuotta. Varsinaisella nuorisojäsenellä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa ja puheoikeus hallituksen kokouksissa.

Kannatusjäsen (20 €/vuosi, alennettu 10 €/vuosi) tukee jäsenmaksullaan yhdistyksen toimintaa, mutta ei omaa äänioikeutta. Kannatusjäseneksi voi liittyä joko luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, kuten yritys tai yhdistys.